Πρόκειται για μια από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές που παρακολουθεί μεγάλο κοινό και τα περισσότερα από τα ραντεβού γίνονται…. Viral!
Κατά τη διάρκεια του ραντεβού της με τον Γιώργο, η νεαρή κοπέλα δέχθηκε ένα μήνυμα στο κινητό της. Η ίδια είπε πως ήταν η μητέρα της. Όμως, όπως αποκάλυψε το πλάνο της παραγωγής, η αλήθεια ήταν διαφορετική, καθώς η Βασιλική συνομιλούσε με άλλον άντρα, που όπως φαίνεται είναι ο πραγματικός σύντροφός της.
«Έχει πολύ ωραίο kwλ0 & με kauλωnει»: Άνευ προηγούμενο αυτά που είπε ο παίκτης του First Dates στο ραντεβού του (video)
Η αποκάλυψη ήρθε μέσα από το ίδιο το μήνυμα που του έστειλε, συνοδευόμενο από μια selfie από το ραντεβού της. Το κείμενο ήταν αποκαλυπτικό: «Μωρό μου, είμαι στο First Dates με έναν βλάκα».