Η πρωταγωνίστρια του Grey’s Anatomy Ellen Pompeo έκανε μία δήλωση που δεν περίμενε κανείς! Η ίδια δήλωσε πως αυτή και η δημιουργός Shonda Rhimes “αποφάσισαν να ξαναγράψουν το τέλος αυτής της ιστορίας”, μετά τον θάνατο του επικεφαλή derek shepherd (Patrick Dempsey).
«Μετά τη σεζόν 10, είχαμε κάποιες μεγάλες αλλαγές μπροστά από την κάμερα, πίσω από την κάμερα», είπε η πρωταγωνίστρια. “Ο Patrick Dempsey έφυγε στη σεζόν 11, και όλοι πίστευαν ότι η σειρά δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί χωρίς αυτόν. Έτσι είχα μια αποστολή να αποδείξω ότι μπορούσε. Ήμουν σε διπλή αποστολή.” , προσθέτει.

Ο Pompeo παραδέχτηκε ότι, παρά το γεγονός ότι η ατμόσφαιρα στο παρασκήνιο ήταν τόσο άσχημη, αποφάσισε να μείνει αφού έγινε μητέρα. «Τα πρώτα 10 χρόνια είχαμε σοβαρά πολιτιστικά ζητήματα, πολύ κακή συμπεριφορά, πραγματικά τοξικό εργασιακό περιβάλλον», συνέχισε ο Pompeo. «Αλλά μόλις άρχισα έκανα παιδιά, δεν έγινε πλέον για μένα. Πρέπει να φροντίσω την οικογένειά μου. ”
Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε αυτές τις δηλώσεις καθώς δεν μας έχει δοθεί καμία τέτοια εντύπωση αφού το αποτέλεσμα της σειράς είναι εκπληκτικό και η μακροχρόνια συνεργασία των συντελεστών υποδήλωνε πως θα υπήρχε ένα άριστο κλίμα μεταξύ τους.